Karabıyık İlkokulu
KUŞLUGÖL MAH. KARABIYIK KÜME EVLERİ KARABIYIK ILK OKULU BLOK NO 29 SİVEREK / ŞANLIURFA

VİZYON

Bilgi çağına uygun örnek ve öncü bir eğitimle; bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi, özgüveni olan; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip; Vatanını, Bayrağını, Milletini, Atasını, Ailesini ve İnsanları severek yeşeren kaliteli gençler yetiştirecek bir kurum olmaktır.

MİSYON

Milli birlik ve bütünlük içinde çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesi,Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda;Vatanını ve bayrağını seven,İnsana değer veren, Doğru ,dürüst ve çağdaş,Araştırmacı ve çalışkan, Kendine yetmesini bilen,Büyüklerini sayan, küçüklerini seven,Özgüvenini kazanmış Bireyler yetiştirmektir .

NORMAL ÖĞRETİM

SOBA

yok

İlçe merkezine 40 km olup il merkezine 130 km dir.

Kuşlugöl köyü Siverek/şanlıurfa